06 4711 4614

AGS Cleaning | Schoonmaakbedrijf Mijdrecht

Sloopwerkzaamheden

Sloopbedrijf in Amsterdam

Van een bedrijf dat AGS Cleaning heeft verwacht u misschien niet direct dat u ze ook in kunt zetten als een sloopbedrijf in Amsterdam, Utrecht of Haarlem. Dit is echter wel het geval. Vaak zien wij namelijk dat tijdens onze schoonmaakwerkzaamheden er voldoende klanten zijn die ook graag iets verandert of weggehaald zouden hebben in de indeling van hun huis. Wij van AGS cleaning zijn in te zetten voor het slopen van bijvoorbeeld muurtjes, kamers, oude schoorstenen en ook andere elementen van uw huis.

Wij van AGS Cleaning hebben meer dan 30 jaar ervaring in de schoonmaakbranche, en in de afgelopen jaren zijn wij onze diensten steeds meer uit gaan breiden. Inmiddels verrichten wij de volgende diensten:

R

Gevelreiniging

R

Ongediertebestrijding

R

Glasbewassing

R

En nog véél meer!

Voor al uw sloopwerkzaamheden belt u AGS Cleaning!

Ons bedrijf staat voor kwaliteit op een nette en betrouwbare manier. Daarnaast zijn wij er trots op dat wij op iedere manier ons steentje bij proberen te dragen aan het milieu. Vandaar dat wij bijvoorbeeld gebruik maken van looswater, en over het algemeen maken wij ook gebruik van biologisch afbreekbare producten.

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze diensten, neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden al uw vragen graag, en hopen snel met u aan een nieuw project te kunnen beginnen! Daarnaast kunt u bij ons ook online de tarieven van onze diensten opvragen. Wij proberen zo transparant en eerlijk mogelijk over onze diensten te communiceren. Ook wanneer u hier vragen over heeft, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag!

AGS Cleaning kunt u ook inschakelen voor al uw sloopwerkzaamheden in Amsterdam, Utrecht en Haarlem

Neem direct contact met ons op per e-mail of telefoon. Wij voorzien u graag van wat meer informatie!

06 4711 4614

Bel ons gerust

Stuur ons een e-mail

Info

AGS Cleaning is een allround schoonmaakbedrijf in Amsterdam en omstreken. Wij voorzien in de meest uiteenlopende diensten. Neem gerust een kijkje op onze website waar wij graag meer over onze diensten vertellen!

Pagina’s

Contactgegevens

AGS Cleaning
Schoonmaakbedrijf Mijdrecht

Communicatieweg 13
3641 SG Mijdrecht

Tel: 06 4711 4614
E-mail: info@agscleaning.nl

KvK: 77202163

Copyright AGS Cleaning ©2021 | Privacyverklaring | Disclaimer | Website en marketing door IQclicks