06 4711 4614

AGS Cleaning | Schoonmaakbedrijf Mijdrecht

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen bij AGS Cleaning

Vul hier de gegevens voor de offerte in!

Bij AGS Cleaning proberen wij zo goed mogelijk de wensen van onze klanten te vervullen. Daarom bieden wij de mogelijkheid aan om op deze pagina meer informatie over onze tarieven aan te vragen. Wij zullen altijd op een eerlijke en transparante wijze proberen te communiceren over onze tarieven. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat al onze klanten direct weten waar ze aan toe zijn, zodat alle partijen een goed afgewogen beslissing kunnen maken over of ze wel of niet in zee willen gaan met ons. Daarnaast zijn wij er ook van overtuigd dat onze tarieven eerlijk zijn voor alle partijen, waardoor we deze dan ook graag met u delen. Ons doel is niet enkel om geld te verdienen. Ons doel is om beide partijen met een goed gevoel uit elkaar te laten gaan. Met een schoon huis, een schone gevel of een ongedierte vrij huis.

Bij AGS Cleaning hechten wij heel veel waarde aan het afleveren van hoge kwaliteit werk, op een nette en betrouwbare manier. Daarnaast hechten wij ook erg veel waarde aan het milieu, waardoor wij proberen op onze eigen manier bij te dragen aan een goed milieu. Dit doen we door gebruik te maken van biologisch afbreekbare producten en omosewater. Wanneer u geïnteresseerd bent in onze diensten, dan vertellen wij u graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen. Ook wanneer u nog vragen heeft staan wij u graag te woord. Twijfel dus vooral niet om contact met ons op te nemen, want wij helpen u graag verder. Voor vragen over onze tarieven, over onze diensten of over onze ervaringen kunt u absoluut bij ons terecht. Wij nemen altijd de tijd om onze klanten op een goede manier te woord te staan. Hopelijk horen we snel van u

Wij gaan enkel voor het leveren van kwaliteit!

Info

AGS Cleaning is een allround schoonmaakbedrijf in Amsterdam en omstreken. Wij voorzien in de meest uiteenlopende diensten. Neem gerust een kijkje op onze website waar wij graag meer over onze diensten vertellen!

Pagina’s

Contactgegevens

AGS Cleaning
Schoonmaakbedrijf Mijdrecht

Communicatieweg 13F
3641 SG Mijdrecht

Tel: 020-2101253
E-mail: info@agscleaning.nl

KvK: 77202163

Copyright AGS Cleaning ©2021 | Privacyverklaring | Disclaimer | Website en marketing door IQclicks