AGS Cleaning | Schoonmaakbedrijf Mijdrecht

Glasbewassing Mijdrecht

Glazenwasser Mijdrecht

Een goede glazenwasser in Mijdrecht en omstreken kan uw pand laten stralen als geen ander. U denkt wellicht dat gewassen glazen niet zo veel effect hebben op hoe uw pand eruit ziet, maar wij zijn er van overtuigd dat wanneer wij uw glasbewassing verzorgen, dat u graag wilt dat wij regelmatig terug komen. Schone ramen geven een professionele uitstraling en zorgen er voor dat uw gasten, klanten of wie dan ook meteen een goede indruk van u en uw bedrijf hebben. Daarnaast kan het ook erg afleidend zijn wanneer u vieze ruiten heeft.

Wij zijn er ook trots op dat wij ons steentje bijdragen aan het milieu. Wij proberen namelijk zoveel mogelijk gebruik te maken van biologische afbreekbare producten. Daarnaast maken wij ook gebruik van osmosewater, dat niet milieubelastend en uw ramen en kozijnen prima zal reinigen. Voor een Glazenwasser in Mijdrecht hoeft u niet verder opzoek. 

Wij zijn zeer ervaren en kunnen kwaliteit garanderen!

Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in de schoonmaakbranche, en hebben al honderden glasbewassing projecten uitgevoerd in Amsterdam, Utrecht, Haarlem en nog veel meer steden. Dit doen wij nog steeds iedere dag met veel plezier, en wij hopen dan ook dat wij u binnenkort van dienst kunnen zijn. Als u nog vragen heeft dan nemen wij graag de tijd om deze voor u te beantwoorden. U kunt ons deze vragen het beste stellen door contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar van 9 uur in de ochtend tot 8 uur ‘s avonds. Wij hopen snel van u te horen zodat we snel aan de slag kunnen met het spic en span maken van uw pand!

AGS Cleaning is de juiste partij voor u! Wij zijn zeer flexibel en vrijwel allround inzetbaar. Voor al uw schoonmaakwerkzaamheden staan wij graag voor u klaar!

Op zoek naar een allround schoonmaakbedrijf in Amsterdam?

06 4711 4614

Bel ons gerust

Stuur ons een e-mail

Info

AGS Cleaning is een allround schoonmaakbedrijf in Amsterdam en omstreken. Wij voorzien in de meest uiteenlopende diensten. Neem gerust een kijkje op onze website waar wij graag meer over onze diensten vertellen!

Pagina’s

Contactgegevens

AGS Cleaning
Schoonmaakbedrijf Mijdrecht

Communicatieweg 13
3641 SG Mijdrecht

Tel: 06 4711 4614
E-mail: info@agscleaning.nl

KvK: 77202163

Copyright AGS Cleaning ©2021 | Privacyverklaring | Disclaimer | Website en marketing door IQclicks