AGS Cleaning | Schoonmaakbedrijf Mijdrecht

Gevelreiniging Mijdrecht

Gevelreiniging Mijdrecht

Voor goede gevelreiniging in Mijdrecht, Vinkeveen en Uithoorn, kunt u maar bij een handvol bedrijven terecht. AGS Cleaning is er daar gelukkig één van. Goede gevelreiniging is namelijk niet zo eenvoudig als het op het eerste oog misschien lijkt. Vooral niet door de manier waarop AGS Cleaning gevelreiniging in Mijdrecht uitvoert.

Bij AGS Cleaning werken we met een hogedrukreiniger, maar alleen als dit echt nodig is. Het gebruik van de hogedrukreiniger is ingrijpend, je spuit het water dan namelijk echt ‘in’ het hout, waardoor er rottend hout kan ontstaan. Daarnaast kan het ook nog conflicten veroorzaken met de isolatie van de gevelbekleding. Uiteraard zorgen wij ervoor dat als we met de hogedrukreiniger aan de gang gaan, dat wij dit met veel zorg en beleid zullen doen.

Treed bij interesse direct in contact met ons!

Mocht u geïnteresseerd zijn in onze gevelreiniging in Mijdrecht, Vinkeveen of Uithoorn, neem dan gerust contact met ons op. Wij nemen graag de tijd om u beter te leren kennen en nemen ook graag al uw zorgen bij u weg. U kunt ons op werkdagen van 09:00 uur tot 20:00 uur bereiken. Daarnaast kunt u ook het contactformulier invullen, en dan zullen wij zo snel mogelijk antwoorden. Wij hopen dat we binnenkort met u in contact komen, en dat we snel aan de slag kunnen met een leuk en interessant project. Hopelijk tot snel!

Gevelreiniging in Mijdrecht laten doen?

AGS Cleaning is de juiste partij voor u! Wij zijn zeer flexibel en vrijwel allround inzetbaar.
Voor al uw schoonmaakwerkzaamheden staan wij graag voor u klaar!

06 4711 4614

Bel ons gerust

Stuur ons een e-mail

Info

AGS Cleaning is een allround schoonmaakbedrijf in Amsterdam en omstreken. Wij voorzien in de meest uiteenlopende diensten. Neem gerust een kijkje op onze website waar wij graag meer over onze diensten vertellen!

Pagina’s

Contactgegevens

AGS Cleaning
Schoonmaakbedrijf Mijdrecht

Communicatieweg 13
3641 SG Mijdrecht

Tel: 06 4711 4614
E-mail: info@agscleaning.nl

KvK: 77202163

Copyright AGS Cleaning ©2021 | Privacyverklaring | Disclaimer | Website en marketing door IQclicks