06 4711 4614

logo

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

AGS Cleaning | Schoonmaakbedrijf Mijdrecht

Disclaimer

Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op de gehele website en informatie beschikbaar gesteld door AGS Cleaning.

De website

Bij de opbouw en de inhoud van deze website is veel zorg en aandacht besteed. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat informatie die hier gepubliceerd is onvolledig of onjuist is. Alle informatie is beschikbaar gesteld door AGS Cleaning.

Bij onvolkomenheden of fouten zal er de grootst mogelijke aandacht worden besteed dit zo spoedig mogelijk te corrigeren. Aan geen enkele informatie kunnen rechten worden ontleend.

Voor directe of indirecte schade voortvloeiend uit het gebruik van deze website dan wel door via de website ter beschikking gestelde informatie kan AGS Cleaning niet aansprakelijk worden gesteld.

Resultaten, foto’s en reviews van klanten

Resultaten, foto’s en reviews van klanten welke op deze website staan zijn hun ervaringen en/of opinies. Reviews en resultaten zijn persoonlijk en kunnen niet gegarandeerd worden. Resultaten zijn persoonlijk en zullen daardoor verschillen. Resultaten bieden geen garantie.

Geschillen door het gebruik van deze website, op welke wijze dan ook, kunnen worden voorgelegd aan een bevoegde rechter.

Info

AGS Cleaning is een allround schoonmaakbedrijf in Amsterdam en omstreken. Wij voorzien in de meest uiteenlopende diensten. Neem gerust een kijkje op onze website waar wij graag meer over onze diensten vertellen!

Pagina’s

Contactgegevens

AGS Cleaning
Schoonmaakbedrijf Mijdrecht

Communicatieweg 13F
3641 SG Mijdrecht

Tel: 020-2101253
E-mail: info@agscleaning.nl

KvK: 77202163

Copyright AGS Cleaning ©2021 | Privacyverklaring | Disclaimer | Website en marketing door IQclicks